Elbillading


Sameiet har investert i felles infrastruktur for lading av ladbare kjøretøy slik at dette kan gjøres mest mulig effektivt og sikkert. Dette forutsetter at seksjonseiere anskaffer en bestemt type ladestasjon (Zaptec Zapcharger Pro) tilkoblet den felles infrastrukturen. 

Dette er en fremtidsrettet løsning som lader bilen betydelig raskere enn med medfølgende nødladekabel for vanlig stikkontakt (Schuko) samtidig som det er en sikker løsning uten fare for varmgang. Ladestasjonen gir opptil 22kW ladeeffekt avhengig av bilmodell og hvor mange som lader samtidig.

Seksjonseierne vil to ganger i året få tilsendt regning for strømforbruket på sine plasser. Se egen side for nærmere informasjon om priser og fakturering av bruk: Elbillading - strømprishistorikk/fakturering.

Infrastrukturen er sameiets eiendom og ansvar, mens selve ladestasjonen anskaffes og eies av den enkelte seksjonseier.

Prisen for en ladestasjon hos Greentec AS,  er pr. 1.desember 2018 kr 22 300,- inklusive mva . Ladestasjonen kan bestilles hos Greentec AS, telefon 930 95 075, e-post: post@gtec.no - https://gtec.no/

Det gjøres oppmerksom på at lading av ladbare kjøretøy i garasjen på andre måter enn gjennom ladestasjon ikke er tillatt, ref. vedtekter punkt 5.


Sist endret: 11.des 2023
Opprettet:  21.okt 2018